Tudj meg rólunk többet,

ha szeretnél... 😉

Nagy Zoltán

Üdvözöllek itt a zolixplorer.com hivatalos oldalán! Nagy Zoltánnak hívnak és fotózás, filmkészítés és blog írás a hobbim. Jelenleg weboldal készítéssel és online marketinggel keresem a kenyérre valót. Bár én szeretem egyszerűen csak azt mondani, hogy főállású utazó vagyok, mert amolyan digitális nomád életformát folytatok. De voltam már ipari alpinista, ügyvezető igazgató egy ingatlan irodában és csomagfutár is Angliában. Volt szerencsém 4 évig az Egyesült Királyságban élni, ahol rengeteget tanultam és sikerült megváltoztatnom a hozzáállásomat magamhoz és a világhoz. Most már tudom, hogy az utazás, az új és szép helyek azok, amik engem motiválnak, ezért pontosan ezt is teszem. Országról-országra járva megkeresem a jó és érdekes helyeket. Tapasztalataimat minden lehetséges módon szeretném megosztani veled és a világgal. Tehát a legjobb helyen vagy, mert hát ki ne szeretne utazni!?

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el” – Szent Ágoston – filozófus

Ollári Emese

Sziasztok! Nagyon sokan csak Eminek hívnak. Leginkább azért mert a külföldiek és a gyerekek ezt könnyebben ejtik ki mint az Emesét. Ja, én 19 éve élek külföldön. Fiatal koromban sokminden akartam lenni csak felnőtt nem. Az utazás viszont mindig vonzott és mindenképp el akartam jutni Amerikába. Így indult az egész. Suli után, továbbtanulás helyet inkább elmentem bébiszitternek Münchenbe, Torontóba, majd végül Londonban kötöttem ki. Cirka 16 évig élveztem Anglia vendégszeretetét és közben több szakmám volt, mint azt valaha is gondoltam volna. De egy dolog mindig felbukkant, az pedig a tanítás. Nagyon jó érzés átadni a tudást másoknak és most már papírom is van róla 😉 Angol tanárneni lettem! Ez duplán hasznos, hiszen online is tudok tanítani, amíg úton vagyunk (valamiből élni is kell:). Nem vagyok egy kimondottan nagyravágyó tipus, de van amiből sosem elég (a nyilvánvaló szereteten kívül), ez az utazás, a tánc és a finom enni-innivaló (és persze zolixplorer videók!) Imádok új helyeken járni, új emberekkel találkozni és új kajákat kipróbálni. Na jó, ezzel valószínű sokan vagyunk így. Szerencsére, vagy inkább sosem szűnő álmaimnak köszönhetően sok helyre el is jutottam eddigi életem során. Ebben az évben végig Ázsiában utazgatunk, úgyhogy lesz jó pár új tapasztalat és észrevétel, amit szeretnék veletek megosztani és nagyon remélem, hogy ezek a leírások sokaknak hasznosak lesznek.

Ne maradj le semmi jóról!

Ne maradj le semmi jóról!

Mivel az a tapasztalatunk, hogy alig 30%-a az embereknek kap bármilyen értesítést az új videóinkról és képeinkről a Facebook-on illetve YouTube-on, ezért kérlek iratkozz fel a levelező listánkra. Így tudunk értesíteni a fontosabb eseményekről és az új videóinkról.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest