NAGY ZOLTÁN

NAGY ZOLTÁN

Olympus és Manfrotto fotós nagykövet

2017 Decembere óta járom a világot. Online keresek pénz és ez megadja nekem azt a szabadságot, hogy bárhol lehetek a világban. Semmi másra nincs szükségem, mint egy laptopra és internetre.
Utazó fotós vagyok és a tájfotózász online is oktatom ezen az oldalamon. A fotózás és utazás, új és szép helyek azok, amik engem motiválnak. Ezért pontosan ezeket is teszem! Országról-országra járva megkeresem a szép és érdekes tájakat, városokat. Tapasztalataimat pedig megosztom másokkal képek, videók és tanfolyamok formájában.

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el”

OLLÁRI EMESE

OLLÁRI EMESE

Sziasztok! Én 1999 óta élek külföldön. Fiatal koromban sokminden akartam lenni csak felnőtt nem. Az utazás viszont mindig vonzott és mindenképp el akartam jutni Amerikába. Így indult az egész. Suli után, továbbtanulás helyet inkább elmentem bébiszitternek Münchenbe, Torontóba, majd végül Londonban kötöttem ki. Cirka 16 évig élveztem Anglia vendégszeretetét és közben több szakmám volt, mint azt valaha is gondoltam volna. De egy dolog mindig felbukkant, az pedig a tanítás. Nagyon jó érzés átadni a tudást másoknak és most már papírom is van róla ? Angol tanárnéni lettem! Ez duplán hasznos, hiszen online is tudok tanítani, amíg úton vagyunk (valamiből élni is kell:). Nem vagyok egy kimondottan nagyravágyó tipus, de van amiből sosem elég (a nyilvánvaló szereteten kívül), ez az utazás, a tánc és a finom enni-innivaló (és persze Zolixplorer videók!) Imádok új helyeken járni, új emberekkel találkozni és új kajákat kipróbálni. Na jó, ezzel valószínű sokan vagyunk így. Szerencsére, vagy inkább sosem szűnő álmaimnak köszönhetően sok helyre el is jutottam eddigi életem során. 2018-ban körülbelül 10 hónapot Ázsiában utazgatunk, 2-3 hónpos váltásokkal belevetettük magunkat a mindenapi életbe Thaiföldön, Vietnámban, Balin, de pár hetet eltöltöttünk Kambodzsában, Malajziában és Laoszban is. 2019-ben már ragaszkodtunk Európához és összesen 7 hónapot laktunk Horvátországban, Olaszországban és Ausztriában.

Pin It on Pinterest

Megosztás

Ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek oszd meg. Hatalmas segítség lenne nekünk és remélhetőleg örömet okozol vele másoknak :)