Thaiföld, Phi Phi szigeteket látogattuk meg, és csináltunk róla egy videót nektek. Ez egy egynapos túra volt. Reggel értünk jöttek a hotelhez és este haza is vittek bennünket egy kisbusszal, ami szintén benne volt az árban.
Alább találjátok a szigeteket, amiket meglátogadtunk aznap:

Szigetek:

1. Phi Phi Ley
2. Phi Phi Don
3. Khai Nai Island

Javaslat:

Ha a lehető legolcsóbban akarod megúszni, akkor ne foglald le otthonról, vagy a hoteledben. Indulj el, ha már kint vagy és menj be legalább 3 kis utazási irodába, amiket százával találsz a forgalmasabb részeken. Kezdj el alkudozni, ha tudsz, de nekem még azt sem kellett. Leengedték az árat maguktól csak, hogy meglegyen a létszám. Így fizettünk 1400 THB-t (kb 11000 HUF) csúcs szezonban ezért az útért. Ebben az árban benne volt korlátlan italfogyasztás a hajón, ebéd a 2. szigeten és gyümölcsök a hazafalé úton. Továbbá egy kisbusz jött értünk a hotelhez, ami kivitt minket a kikötőbe, ahonnan indult a hajó. A neten csak drágábbakat találtunk.
Ha elfogadsz még egy tanácsot, akkor olyan utat válassz, ahol motorcsónakkal visznek. Kicsit kellemetlen a rázkódás, de annál több időd lesz a szigeteken.

Pin It on Pinterest

Megosztás

Ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek oszd meg. Hatalmas segítség lenne nekünk és remélhetőleg örömet okozol vele másoknak :)